zondag 13 augustus 2023

 Zaterdag 12 augustus 2023: Amsterdam - Seattle


Over de reis van thuis tot het hotel nu in Tacoma, vanwaar dit eerste verslagje van deze reis geschreven wordt, is 1 rode draad te herkennen: wachten, ofwel in de vorm van files naar de luchthaven, ofwel vertraging van de vlucht, of lange wachtrijen bij de immigratie. Maar we zijn er, in het Thea Tacoma, de eerste hotelovernachting.


De vlucht zelf was één van de rustigste ooit, dat was dan weer wel echt fijn. Na het lange wachten bij de immigratie mochten we opnieuw het land in, op naar Hertz. Daar mochten we kiezen uit de President’s circle rij, en hoewel er 2 ontzettend coole Dodge Challengers, een BMW 2 cabrio en een vuile Dodge Charger stonden, hebben we toch maar rationeel besloten voor een zo goed als nieuwe donkergrijze Ford Escape. Het was wat puzzelen met de koffers, maar alles past (voorlopig dan toch).


Vandaag hadden we maar 3 dingen te doen: 

  1. naar de Bass Pro Shop aan het hotel om naar de vissen te kijken en wat T-shirts te kopen,
  2. wat inkopen doen in de supermarkt, en 
  3. zo lang mogelijk opblijven.

    De eerste twee zijn gelukt, dat laatste is een stuk lastiger. Het is nu 18u30, en we willen eigenlijk nog minstens een uur wakker blijven. 

Morgen begint het eigenlijk echt, dan gaan we naar Packwood en gaan we het eerste NP van de reis zien, Mount Rainier. Een rit van zo’n 2 uur, dat gaat lukken. Voor deze reis slaan we Seattle zelf over, omdat we dat in 2014 al hebben gezien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten