woensdag 7 september 2016

Idaho Falls - Salt Lake City

Heerlijk geslapen vannacht. Het ontbijt was ook al heerlijk en zeer uitgebreid. Ook al waren we snel wakker vanochtend: er was iets mis met de wc waardoor het water na het doortrekken over de bril begon te stromen. Gisteren bleef hij doorlopen zonder overstromen, dit was wat lastiger op te lossen. We slaagden erin de toestroom te stoppen, net op tijd voor het vasttapijt zou onderstromen :).

De vrouw aan de balie vond het zeer vervelend voor ons, maar kon ons geen korting geven omdat we hadden geboekt via Booking. Dus kregen we een zakje met goodies, ook prima voor ons. Dit was een van de leukste kamers van de reis, dan neem je er een overlopend toilet wel bij :).

Het was een lange en eentonige rit van 400km naar Salt Lake. De hele route liep over de autosnelweg. We gingen deze middag outlet shoppen in Park City, blijkbaar in de winter ook een ski-oord. Het was zeker de moeite waard, we hebben beiden mooie dingen gekocht.

Het hotel voor deze nacht is de Sheraton downtown. Maar voor downtown is de omgeving zeer on-downtown, het voelt alvast niet zo. Niet compact.

Dit was een rijdag met niet veel te melden dus :).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten