zaterdag 7 september 2019

Zaterdag 7 september: Otjiwarongo - Windhoek - Luanda - Amsterdam - Düsseldorf

Zaterdag 7 september: Otjiwarongo - Windhoek - Luanda - Amsterdam - Düsseldorf

Vanochtend hadden we meer dan ruim de tijd om ons klaar te maken voor het vertrek. Het vliegtuig vertrekt pas om 17u35. We schoven aan voor het ontbijt zoals de hele vakantie om 8u30. David nam nog een keer roereieren met spek, brood, en een zeer droge samengeperste ontbijtgranenkoek (ik had hem gewaarschuwd dat die blijft hangen in je mond van de droogheid, maar dat wou hij dan eens zelf testen. Één hapje volstond ;)). Ik nam een lichter ontbijt met muesli en yoghurt.

Om 9u45 was alles ingeladen en konden we de laatste verplaatsing aanvatten richting de luchthaven, toch nog 3u30 rijden. We hadden half het plan opgevat om door Windhoek centrum te rijden, maar daar hebben we dan toch van afgezien om het lot niet teveel te tarten. We waren mooi op tijd, dat wilden we niet op het spel zetten met omwegen.

Momenteel zijn we ingecheckt en wachten we om te boarden.

En daarmee zit ons Namibië-avontuur erop. Het was anders dan onze andere reizen, met veel meer rustpunten dan we gewoon zijn, natuurlijk in een ander continent, maar we nemen vooral veel nieuwe ervaringen en indrukken mee naar huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten