vrijdag 14 juni 2019

Donderdag 13 juni: North Conway (NH) - Boston (MA)

Vandaag was dé shoppingdag in Merrimack. De timing kon niet beter, want de regen viel met bakken uit de lucht. Wat kan een mens dan beter doen dan shoppen :).

We zijn meer dan geslaagd, met nog wat items op bestelling voor een topkoppel ;).

Nog een grappig momentje in de auto, de ontdekking van een nieuw countryliedje van Toby Keith: "You ain't much fun since I quit drinking". We barstten beiden spontaan in lachen uit toen we het refrein hoorden :D.

Na de verplichte stop bij Dunkin (vriendelijke vrouw, een voor mij oudbakken donut), vatten we de reis aan naar Boston. Wat volgens de GPS 1 uur zou duren werden er uiteindelijk 2. Boston is de stad met zowat met grootste verkeersinfarct dat wij al hebben meegemaakt. Er was geen doorkomen aan.

Eten deden we bij de Mexicaan op de hoek. Lekker, maar die van vorige week was beter. De dienster vroeg na het hoofdgerecht of we iets speciaals te vieren hadden. We zeiden van niet, want we hadden de 2 aangrenzende tafels het ritueel al zien ondergaan: de jarige job kreeg een sombrero-hoed en een persoonlijk concert van de obers, én een dessertje. Dat dessertje kregen wij uiteindelijk ook gratis, en dat zonder al het gedoe :).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten